• Pod

Pegasos 2021

vijest_1.jpg

Takmičenje održano u KK Pegasos prošlo je u najboljem svjetlu. Gostujući klubovi bili su smješteni na ispustima u krugu kluba. Konjima su obezbjeđeni sijeno, voda i poslastice(jabuke i mrkve).Uz glavnu arenu, jahači su na raspolaganju imali dva zagrijavališta. Ovakva organizacija smanjila je gužvu između startova.Takmičarke koje su predstavljale KK Basquil su Ajša Kazazović, Iman Muftić i Amna Džizić na grlima Elza, Saga i Oscar.

Ajša Kazazović sa svojom mladom kobilom Elzom izašla je na svoj prvi nastup. Uz trenericu Iman Muftić odjahala je revijalni nastup sa osvojenih 63,50%.

Kup Juniora odjahale su Iman muftić na grlu Oscar (62,17%) i  Amna Džizić na grlu Saga (58,75%). Zajedno osvajaju 3. mjesto ekipno za KK Basquil.

U otvorenoj utakmici Preliminary B 2. mjesto osvaja Amna Džizić na grlu Oscar (66,63%), a 3. mjesto osvaja Iman Muftić na grlu Saga (63,31%).

 

Amna Džizić
Konjički klub
Basquil Sarajevo
  • Miševići, Sarajevo
  • info@basquil.ba
  • +387 (0)61 186 053
© 2021 Copyright: Basquil Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.